Tradiční vinaři.

Na začátku roku 2015 jsme byli jen malou obchodní firmou s velkými sny a neochvějným odhodláním. Naším cílem bylo něco dokázat a přinést na trh moravské sudové víno v takové kvalitě, která by se mohla rovnat těm nejlepším přívlastkovým vínům. Nebylo to snadné, ale věřili jsme v kvalitu našich produktů a v naši práci.

Vyhledali jsme ty nejlepší vinaře v oblasti, kteří sdíleli naši vášeň pro víno a odhodlání udržet vysoké standardy kvality. Spojili jsme je do „spolku“ – neformálního sdružení, které nám umožnilo lépe spolupracovat a soustředit se na to, co umíme nejlépe: produkovat vynikající vína. Tento spolek jsme podporovali obchodně, aby se naši vinaři mohli plně věnovat tomu, co milují – výrobě vína.

V současnosti už nejsme jen malou firmou. Naše podnikání se rozrostlo a nyní odebíráme celé šarže vína nebo polotovarů, které si následně doškolujeme přímo u nás. Díky tomuto procesu můžeme garantovat, že všechna naše vína splňují nejvyšší standardy kvality. Plníme hotová a stabilizovaná vína do bag in boxů různých velikostí a také do sudů . Tento přístup nám umožňuje zachovat čerstvost a kvalitu našich vín až do poslední chvíle.

Naše vína jsou výjimečná nejen svou chutí a kvalitou, ale také svým původem. Vyrábíme je výhradně z moravských hroznů, a to nám umožňuje udržet vysokou kvalitu a věnovat každému vínu potřebnou péči. Spolupracujeme s přibližně 25 vinaři, díky čemuž můžeme našim zákazníkům nabídnout až 35 různých odrůd těch nejlepších moravských vín.

Naše vína nenajdete v žádném velkém obchodě ani supermarketu. Jsou určena výhradně pro vinotéky a smluvní koncové zákazníky, kteří ocení jejich výjimečnou kvalitu a jedinečný původ.

Filozofie naší firmy zůstává stále stejná – vysoká kvalita a vína pouze z moravských vinic.

S každým vínem, které prodáme, sdílíme kousek Moravy a příběh o vášni, tvrdé práci a odhodlání. Jsme hrdí na to, co jsme dokázali, a těšíme se na další roky, kdy budeme moci přinášet radost a kvalitní víno našim zákazníkům.